Un barbat a fost prins in Barcanesti cu 30 de kg de articole pirotehnice in portbagaj pe care voia sa le vanda de sarbatori

03 Dec 2020 10:57
Un barbat a fost prins in Barcanesti cu 30 de kg de articole pirotehnice in portbagaj pe care voia sa le vanda de sarbatori
Polițiștii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase Prahova au depistat ieri în flagrant un bărbat, în comuna Bărcănești, în timp ce ar fi oferit spre comercializare articole pirotehnice fără a fi autorizat în acest sens. Din cercetările oamenilor legii, a reieșit că persoana în cauză ar fi achiziționat articole pirotehnice în scopul recomercializării acestora în perioada sărbătorilor de iarnă.
Bărbatul avea în portabagaj aproximativ 30 kg de articole pirotehnice, însă întreaga cantitate a fost indisponibilizată.
Potrivit Politiei Prahova, în cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare a "orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept", faptă prevăzută și sancționată de Legea nr. 126/1995. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase Prahova, pentru stabilirea întregii activități infracționale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.


Foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677