UPDATE: Individul a fost arestat preventiv. Un barbat din Banesti, prins cand incerca sa incendieze doua masini, dintr-o razbunare pasionala - VIDEO

13 Mar 2018 17:30
UPDATE: Individul a fost arestat preventiv. Un barbat din Banesti, prins cand incerca sa incendieze doua masini, dintr-o razbunare pasionala - VIDEO
Un barbat din Banesti a fost prins in flagrant de politistii din Breaza in timp ce incerca sa incendieze doua masini. Autoturismele cu pricina apartin noului iubit al fostei sale partenere de viata. Potrivit unor surse judiciare, se pare ca barbatul in varsta de 60 de ani vroia astfel sa se razbune pe faptul ca fusese parasit pentru un barbat mai tanar. El era ajutat de mai multe persoane, pe una dintre ele se pare ca o si platise cu suma de 5000 de lei. Femeia din cauza careia a izbucnit acest conflict a alertat politia, ea fiind inainte amenintata de fostul iubit. Astfel, planul nu a dat roade. Politistii au reusit sa impiedice incendierea celor doua masini.
Barbatul a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. El este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de amenintare si de tentativa de distrugere prin incendiere.
UPDATE: Barbatul a fost adus la Judecatoria Campina.
UPDATE: Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677