UPDATE Numărătoare paralelă: Andrei Volosevici va câștiga un nou mandat de primar al Ploieștiului/Ce a declarat

27 Sep 2020 22:47
UPDATE Numărătoare paralelă: Andrei Volosevici va câștiga un nou mandat de primar al Ploieștiului/Ce a declarat
Conform numărătorii paralele, Andrei Volosevici, candidatul din partea PNL, va câștiga un nou mandat de primar al Ploieștiului, la o diferență importantă de celelalte persoane care au intrat în cursă.
La ora 23, la sediul PNL Ploiești a fost organizată o conferință de presă.
"Mi-e frică pentru că votul de astăzi a arătat foarte clar încrederea ploieștenilor pe care nu-mi voi permite niciodată să o trădez. Și arată foarte clar așteptările despre ceea ce înseamnă un oraș modern, un oraș în care lucrurile să fie normale și cred că din momentul acesta începe adevărata luptă pentru a demonstra că nu au fost înșelați în votul lor", a declarat Andrei Volosevici.
"Un moment foarte fericit pentru noi la Ploiești. Un moment în care noi considerăm că s-a făcut dreptate iar ploieștenilor de astăzi li se redă cel mai bun primar pe care l-au avut în ultimii 30 de ani. Nu pot decât să mulțumesc fiecărui ploieștean în parte pentru faptul că astăzi au venit la vot și să-l felicit pe Andrei Volosevici, câștigătorul din această seară", a declarat Roberta Anastase.

La închiderea urnelor, prezența la vot în Ploiești a fost de 33,56%.
În județul Prahova, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, s-a inregistrat o prezenta la vot 48,04% (ora 21.00), conform datelor statistice furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677