UPDATE: Va fi inmormantat miercuri, 26 Iunie, la ora 12:00 la Biserica Sfântul Dumitru din Ploiesti. Gabriel Albu, profesor la UPG Ploiesti, a incetat din viata

24 Jun 2019 10:01
UPDATE: Va fi inmormantat miercuri, 26 Iunie, la ora 12:00 la Biserica Sfântul Dumitru din Ploiesti. Gabriel Albu, profesor la UPG Ploiesti, a incetat din viata
Profesorul universitar Gabriel Albu care activa in cadrul Univerditatii Petrol-Gaze din Ploiesti, a incetat din viata.
"Gabriel Albu a fost un om care a mișcat suflete, a format cadre didactice, a cultivat binele și frumosul în educație și în viață. Un model al celui care educă, crește și șlefuiește suflete. Un om care a pledat pentru libertate, curaj și eleganță în educație. Mii de studenți și profesori l-au ascultat vorbind cu dăruire, pasiune și neobosită vivacitate în sălile de curs.
Dumnezeu să-l odihnească!", au scris colegii pe pagina de facebook a Departamentului Stiintele Educatiei UPG.

UPDATE:
Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 26 Iunie, la ora 12:00 la Biserica Sfântul Dumitru ( str. Mircea cel Bătrân, nr. 47, Ploiești).

Dumnezeu sa-i randuiasca buna intrare intru Împărăția Sa și sa-l așeze cu dreptii!

Sursa foto: facebook Departamentul Stiintele Educatiei

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677