Weekend plin pentru jandarmii prahoveni

18 Jan 2021 19:21
Weekend plin pentru jandarmii prahoveni
În acest weekend, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au intervenit în mai multe situații, anunta IJJ PH. Astfel, conform unui comunicat de presa au avut loc:
- acțiuni pentru combaterea delictelor silvice- jandarmii au depistat două persoane de sex bărbătesc care coborau dintr-o zonă împădurită conducând două atelaje hipo încărcate cu arbori specia stejar. În cauză s-a întocmit proces verbal de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere și furt ilegal de arbori, fapte prevăzute și pedepsite de art. 107 și art. 109 din Lg. 46/2008 Codul Silvic. Complementar, s-au ridicat în vederea confiscării: materialul lemnos, două atelaje hipo și un motofierăstrău. În același context, au fost constatate și sancționate 2 contravenții silvice cu amenzi în valoare de 2000 lei, ce au constat în transporturi de material lemnos fără documente specifice.
- zădărnicire a combaterii bolilor-Duminică, ora 23.30, pe raza municipiului Ploiești, jandarmii au observat un bărbat ce prezenta un comportament suspect. S-a procedat la interceptarea și legitimarea acestuia, iar în urma verificărilor a reieșit că bărbatul se afla sub măsura carantinării la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. În cauză a fost întocmite proces verbal de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform art 352 alin. 1 Cod penal.
- recuperarea unei persoane blocate pe Valea Peleșelului, în data de 16.01.2021, acțiunea desfășurându-se în condiții de dificultate ridicată din cauza reliefului abrupt, a stratului consistent de zăpadă și a pericolului crescut de avalanșă;
- recuperarea a două persoane în data de 17.01.2021, pe Valea Azugii. Acestea s-au aventurat cu mașina pe drumul forestier Valea Limbășelului, unde au rămas înzăpezite. După aproximativ 2 ore cele două persoane au fost conduse în stațiunea Azuga;
- 5 intervenții pe raza localităților Bușteni și Azuga pentru îndepărtarea unor urși ce și-au făcut apariția în mai multe gospodării din cele 2 localități;
- aplanarea unor conflicte apărute pe pârtia Kalinderu din Bușteni și în zona telescaunului Valea Soarelui, persoanele în cauză au fost sancționate cotravențional conform legii 61/1991.
În perioada 15-17.01.2021, efectivele de jandarmi au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru respectarea măsurilor de protecție individuală în zonele aglomerate

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677