Zeci de amenzi date de polițiști în urma unei acțiuni organizată pe DN1 D, şi pe DJ 100C

08 May 2021 16:28
Zeci de amenzi date de polițiști în urma unei acțiuni organizată pe DN1 D, şi pe DJ 100C
Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova cât şi polițişti din cadrul Inspectoratului județean de Poliție Ialomița au desfășurat o acțiune comună pe raza celor două județe pe DN1 D, şi pe DJ 100C de pe raza localităților Baba Ana şi Fulga, ieri.   
Potrivit IJP Prahova, acțiunea a vizat în mod special una dintre principalele cauze generatoare de accidente mortale precum combaterea şi prevenirea conducerii cu viteză excesivă, totodată aflându-se  în atenția polițiştilor şi alte cauze precum conducerea sub influența alcoolului sau conducerea autovehiculelor pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
În cadrul acțiunii au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 18.500 de lei, 28 dintre ele fiind aplicate pentru încălcarea limitelor legale de viteză, fiind reținute astfel patru permise de conducere. De asemenea, pentru neregulile constatate au fost reținute şi trei certificate de înmatriculare.
”La data de 07 mai a.c., polițiștii au identificat trei bărbați, pe DN1 D, pe raza localității Ciorani, conducând cu viteze de 115 km/h, 110 km/h, respectiv 102 km/h. În toate aceste cazuri fiind dispusă măsura reținerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, arată sursa citată.
Astfel de acțiuni se organizează permanent de către polițiştii rutieri pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice.

foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677