Ce spectacole putem vedea, săptămâna aceasta, la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești

24 Jan 2023 10:52
Ce spectacole putem vedea, săptămâna aceasta, la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești
Luna ianuarie se incheie la Teatrul „Toma Caragiu” cu zambete si pe ritmurile unor melodii indragite, care vor prefigura trecerea catre luna indragostitilor. Va propunem intalnirea cu una dintre cele mai cunoscute opere dramatice scrise de I. L. Caragiale, la fel de actual si acum, precum in urma cu mai bine de 140 de ani, cu o comedie plina de suspans si situatii neprevazute, care va va purta intr-o vila luxoasa din America zilelor noastre si va invitam sa pornim impreuna intr-o calatorie muzicala emotionanta, pe parcursul unui spectacol-concert creat sub semnul romantismului. Teatrul de Animatie Imaginario ii asteapta pe micii spectatori sa se bucure de un spectacol creat ca o forma de comunicare intre actori si public, manifestata prin activitati ludice si prin relatia dintre personaje si copii.
O noapte furtunoasa – vineri, 27 ianuarie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Orbit de gelozie cand un „bagabont” atenteaza la onoarea lui de familist, Jupan Dumitrache apeleaza la Chiriac, omul lui de nadejde, sa ii apere reputatia. Urmeaza evenimente tumultuoase, declansate de o simpla confuzie. „O noapte furtunoasa”: un spectacol ce ilustreza, cu umor, moravuri si situatii intalnite si in societatea contemporana.
Sorry, Charlie! – sambata, 28 ianuarie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Charlie si Jenny, sotia lui, incearca sa sustraga un diamant pretios din casa domnului Butterfly, seful lui Charlie, in timp ce acesta este plecat in vacanta. Doi musafiri ce apar din senin la usa le dau insa planurile peste cap, iar pentru a nu fi prins in fapt, Charlie este nevoit sa pretinda ca el este proprietarul.
Suflet pereche – duminica, 29 ianuarie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Indragita Nico, alaturi de Daniela Raduica, Romeo Zaharia, George Capanu, acompaniati de Orchestra si Baletul Majestic, ii vor delecta pe iubitorii muzicii de calitate cu melodii reprezentative din repertoriul artistei si cu acordurile unor piese romanesti binecunoscute, intr-o seara a sentimentelor nobile si a sensibilitatii.
Bucle Aurii – vineri, 27 ianuarie, ora 18:00 si duminica, 29 ianuarie, orele 10:30 si 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Un spectacol interactiv, antrenant si inedit, adresat copiilor cu varsta curpinsa intre 2 si 5 ani, „Bucle Aurii” urmareste aventurile unei fetite care, in avantul jocului, ajunge singura in padure. Obosita si infometata, ea descopera locuinta unei familii de ursi, care ii vor deveni prieteni.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244.522.774, sau online, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, sectiunea „Program spectacole”.
Vino si ocupa-ti locul!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677