Două vaci au fost omorâte și una rănită, la Puchenii Mari

21 Jul 2024 09:25
Două vaci au fost omorâte și una rănită, la Puchenii Mari
Sâmbăta dimineața, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Puchenii Mari au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi ucis două bovine, care se aflau pe extravilanul satului Miroslăvești, din comuna Puchenii Mari:

"În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, în urma verificărilor fiind depistate cadavrele a două bovine, precum și o altă bovină, aceasta din urmă aflându-se în viață, la ferma apelantului, având o plagă pe spate.

La fața locului, s-au deplasat si polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Prahova, care efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt, identificării și depistării bănuitului și luării măsurilor legale față de acesta.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea și ranirea animalelor, cu intenție, fără drept", au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

Foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677