FOTO/ VIDEO - Masina rasturnata pe DN1, in zona Comarnic/ Se pare ca soferul a adormit la volan

17 Jun 2023 18:38
Un grav accident s-a produs in urma cu putin timp pe DN1, in zona localitatii Comarnic. O masina s-a rasturnat pe plafon. In autoturism se aflau cinci ocupanți. Dintre acestia, o femeie urcat în ambulanță si va fi transportata la spital. Ceilalți sunt răniți ușor, posibil să nu fie dusi la spital. Din primele informații, se pare că șoferul ar fi adormit la volan și s-a răsturnat mașina. A lovit și un indicator rutier.

Vom reveni cu detalii!

UPDATE: Politia Prahova: Din primele date de la fața locului, un bărbat în vârstă de 53 de ani în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN1, în localitatea Comarnic, la un moment dat ar fi pierdut controlul direcției de mers și a lovit un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere în vârstă de 50 de ani.

Negativ alcool.

Traficul este dirijat de către polițiștii rutieri.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

UPDATE: ISU Prahova intervine la locul accidentului cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD. Conform ISU PH, in autoturism se aflau 5 ocupanti, printre care și 2 minori.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677