Livia Botica participă cu lotul României la Campionatul European de Box „U22”, de la Budva!

16 Nov 2023 09:10
Livia Botica participă cu lotul României la Campionatul European de Box „U22”, de la Budva!
Sportiva secţiei de box a CSM Ploieşti, Livia Botica, face parte din lotul care reprezintă România la Campionatul European de Box „U22” ce se desfăşoară în această perioadă la Budva (Muntenegru).

Campioană naţională de senioare în luna septembrie, eleva lui Titi Tudor va boxa la categoria „+81 kg” şi are „bye” în faza sferturilor de finală, programată mâine. Ea va boxa în semifinală în compania reprezentantei Republicii Moldova, Daria Kozorez, meciul fiind programat vineri, 17 noiembrie.

Pe cealaltă parte a tabloului categoriei „+81 kg” se vor întâlni mâine, în „sferturi”, Reka Hoffman (Ungaria) – Mariia Kuchmanova (Rusia) şi Seyma Suztas (Turcia) – Weronika Bochen (Polonia).

Finalele sunt programate duminică, 19 noiembrie.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9726 0.0001
USD Dolarul SUA 4.5313 -0.0106
GBP Lira sterlina 5.7463 0.0087
CHF Francul elvetian 5.1634 0.0100
XAU Gramul de aur 296.8710 2.7686