S-a încheiat cea de-a treia ediție a Târgului de artă stradală de Florii/Avem „Copacul cu gânduri bune” unde trecătorii își pot pune gândurile

29 Apr 2024 10:20
Între 26 și 28 aprilie, a fost organizată cea de-a treia ediție a Târgului de artă stradală de Florii. A fost forfotă mare pe aleea Pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu" Ploiești. Organizat de Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, în parteneriat cu Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești, cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești, evenimentul a reunit activități diverse, spectacole de teatru pentru copii, cântece și jocuri populare, recitaluri de muzică folk, ateliere de creație, de modelaj în lut și de origami. Pe întreaga durată a evenimentului au putut fi admirate expoziții de pictură cu tematică florală și de artă scenografică, iar statui vivante și personaje de poveste au stârnit curiozitatea și admirația trecătorilor și au adus un plus de magie și culoare, fiind recompansate cu bucurie și emoție autentică.
Copiii au avut ocazia să ia parte și la tradiționala vânătoare de ouă de Paște, organizată în curtea Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova, iar câștigătorii au fost recompensați cu invitații la spectacole din repertoriul Teatrului de Animație Imaginario și cu surprize dulci. De asemenea, pe aleea pietonală, un simbol al speranței a prins contur: „Copacul cu gânduri bune”, o invitație adresată tuturor trecătorilor de a-și exprima visurile și aspirațiile pentru o lume mai frumoasă. Pe bilețele colorate, au înflorit dorințe lor legate de educație, mediu, cultură și alte domenii esențiale pentru comunitate. La finalul evenimentului, artistul origami Isabela Neagu a transformat aceste intenții așternute pe hârtie în creații unice, sub forma unor fluturi multicolori, fiecare dintre ele devenind o emblemă și, totodată, un imbold pentru un viitor mai bun.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677