Un barbat recalcitrant a spart geamul usii de acces a Sectiei de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti

26 Oct 2021 16:39
Un barbat recalcitrant a spart geamul usii de acces a Sectiei de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti
Incidentul s-a petrecut ieri la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Polițiștii Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti au fost sesizați de către personalul medical al unității spitalicești cu privire la faptul că un bărbat ar fi lovit ușa de acces în Secția Primiri Urgențe, spărgând geamul acesteia.

Potrivit IJP Prahova, în temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă care s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au identificat apelanta care a declarat faptul că un bărbat, în jurul orei 11.25 s-a prezentat la biroul triaj, unde a solicitat informații cu privire la o rudă internată pe Secția Terapie Intensivă.

Asistenta i-a comunicat acestuia să aștepte deoarece sunt multe urgențe, moment în care bărbatul a lovit cu piciorul ușa de acces în Secția Primiri Urgențe, spărgând geamul aferent ușii, după care tot cu piciorul a lovit si geamul de protecție al biroului de triaj.

La scurt timp, polițiștii, împreună cu jandarmii care asigurau ordinea și liniștea publică în zona spitalului au identificat persoana recalcitrantă, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Ploiești.

Acesta a fost condus la sediul unității, unde în urma audierii a recunoscut fapta comisă, declarând că a recurs la acest gest, deoarece fratele său se află internat pe Secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești, în stare foarte gravă, de trei zile.

Bărbatul în cauză a fost sanctionat contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, cu amendă în valoare de 1.500 de lei, conform Legii nr. 61/1991.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secţiei nr.2 de Poliţie Ploiești sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677